Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Ai o firmă? Știai că ne poți ajuta, fără să te coste nimic? » Trăiește Crăciunul Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a V-a, 2019 » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » Turneu SPERANȚA | Canada & USA - noiembrie 2019 » Turneu „RAZE DE LUMINĂ” - SUA | 1 septembrie - 13 octombrie 2019 » Când conștiința tace | Turneu România 2019

Călătorie misonară în Ugada și Kenya 


5 persoane din echipa misionară aflată în Uganda, se întorc acasă

În decursul zilei de azi, 12 noiembrie, alte cinci persoane din echipa misionară aflată în Uganda, se întorc acasă.

Această perioadă a fost una binecuvântată atât pentru ei cât și pentru oamenii din Rubuguri. A fost un timp în care au oferit o mână de ajutor construcției campusului Rubuguri Hope Mission Campus, au ridicat zidurile casei pastorului, au oferit îmbrăcăminte și încălțăminte celor micuți și au oferit alimente familiilor aflate în nevoi.
Ne rugăm ca Dumnezeu să îi păzească în călătoria spre casă și să ajungă cu bine la familiile care îi așteaptă!
 

Dăruiește, generozitatea ta schimbă vieți!

Campusul misionar Hope Mission din satul Rubuguri, Uganda oferă întotdeauna un bun prilej de implicare celor care doresc să ajute un copil sărac, o familie fără adăpost, un om care dorește să Îl cunoască pe Dumnezeu.

Invitați să fie alături de Misiunea Speranța în Uganda, reprezentanții Philanthropia by Filadelfia Group au inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru copiii din Rubuguri, care s-a adresat în special comunității bistrițene. De rezultatele campaniei „Dăruiește, generozitatea ta schimbă vieți!” au beneficiat 300 de copii din Rubuguri care s-au bucurat de o zi extraordinară! Fiecare copil a primit câte o pereche nouă de încălțăminte și haine noi!

Mulțumim tuturor celor care prin generozitatea lor au făcut un copil fericit, precum și membrilor echipei Misiunii Speranța care au spălat piciorușele prăfuite ale copilașilor din Rubuguri, un gest simplu dar plin de valoare în ochii acestor micuți.
 

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
 
O parte din echipa misionară se întoarce acasă
 
În decursul zilei de azi, 4 noiembrie, o parte din echipa misionară din Uganda se întoarce acasă.
Le mulțumim pentru implicare, pentru că au ales să fie alături de Misiunea Speranța în această călătorie și pentru că au decis să îl lase pe Dumnezeu să binecuvânteze oamenii din Uganda și Kenya prin ei.

Le dorim drum bun și să ajungă acasă cu bine. Dumnezeu să îi țină sub protecția Sa în continuare!
 

Câteva imagini care surprind viaţa în Uganda.

O părticică din zâmbetul lor vi se datorează vouă, celor implicaţi în proiectul ~Dăruieşte, generozitatea ta schimbă vieţi! ~
MULŢUMIM!
Limpede nu vezi decât cu inima.
 
 

Călătorie misonară în Ugada și Kenya 
 
O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus. Împreună vor vizita familiile sărace din tribul Batwa, vor oferi alimente, dulciuri și încălțăminte copiilor. De asemenea, echipa va ajunge și la copiii de la Canaan School din Kabale cărora le vor împărți daruri.

Programul acestei călătorii misionare pe termen scurt include și Kenya, unde vor fi vizitate femeile și copiii din tribul Masai, precum și copiii de la școala publică. Mai multe despre activitățile pe care echipa le va desfășura în intervalul 27 octombrie – 12 noiembrie, veți putea afla în continuare dacă ne urmăriți pe www.misiuneasperanta.ro, pe facebook și pe celelate rețele de socializare.
 
 

Vă invităm să vă rugați împreună cu noi ca Dumnezeu să însoțească echipa Misiunii Speranța în această călătorie !