Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Ai o firmă? Știai că ne poți ajuta, fără să te coste nimic? » Trăiește Crăciunul Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a V-a, 2019 » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » Turneu SPERANȚA | Canada & USA - noiembrie 2019 » Turneu „RAZE DE LUMINĂ” - SUA | 1 septembrie - 13 octombrie 2019 » Când conștiința tace | Turneu România 2019


Casa misionarului

Casa misionarului a început să prindă contur! Povestea din spatele casei este o încurajare pentru noi, de aceea dorim să v-o împărtășim pentru a vă întări credința și încrederea în faptul că Dumnezeu lucrează în viețile noastre.Povestea începe cu Cornel Uifelian, un tânar care a călătorit în Uganda de două ori în acest an, prima dată în luna februarie și a doua oară în luna mai. El a făcut parte din echipele misionare care au participat la punerea bazelor campusului misionar din Uganda, unde Dani Mureșan se implică din luna septembrie anul trecut.


Când a plecat în Uganda prima dată, Cornel avea planuri să construiască în România o casă pentru el și familia lui. Însă Dumnezeu i-a întors privirea spre misiunea din Uganda și nevoile pe care le-a întâlnit acolo. Aflând că misionarul Dani Mureșan s-a mutat în Uganda pe termen lung și că are nevoie de o casă, Cornel Uifelian a promis că nu își va construi casa lui până nu va ridica la roșu casa misionarului.


Astfel, împreună cu doi dintre angajații lui, la începutul lunii mai, Cornel a revenit în Uganda, unde a contribuit la construcția locuinței oferind sprijin financiar, dar și muncind timp de o lună cot la cot cu ceilalți muncitori din Rubuguri la înaintarea lucrărilor. Priviți imaginile! Așa arată o promisiune împlinită! Casa misionarului este ridicată la roșu și acoperită. Cornel a revenit în România, dar va continua să sprijine misiunea din Uganda de la distanță.

„Trebuie sa mulțumim totdeauna lui Dumnezeu pentru voi, fraților, cum se și cuvine, pentru că credința voastră merge mereu crescând, și dragostea fiecăruia din voi toți față de ceilalți se mărește tot mai mult.” (2Tes.1:3)