Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Casa misionarului

Casa misionarului a început să prindă contur! Povestea din spatele casei este o încurajare pentru noi, de aceea dorim să v-o împărtășim pentru a vă întări credința și încrederea în faptul că Dumnezeu lucrează în viețile noastre.Povestea începe cu Cornel Uifelian, un tânar care a călătorit în Uganda de două ori în acest an, prima dată în luna februarie și a doua oară în luna mai. El a făcut parte din echipele misionare care au participat la punerea bazelor campusului misionar din Uganda, unde Dani Mureșan se implică din luna septembrie anul trecut.


Când a plecat în Uganda prima dată, Cornel avea planuri să construiască în România o casă pentru el și familia lui. Însă Dumnezeu i-a întors privirea spre misiunea din Uganda și nevoile pe care le-a întâlnit acolo. Aflând că misionarul Dani Mureșan s-a mutat în Uganda pe termen lung și că are nevoie de o casă, Cornel Uifelian a promis că nu își va construi casa lui până nu va ridica la roșu casa misionarului.


Astfel, împreună cu doi dintre angajații lui, la începutul lunii mai, Cornel a revenit în Uganda, unde a contribuit la construcția locuinței oferind sprijin financiar, dar și muncind timp de o lună cot la cot cu ceilalți muncitori din Rubuguri la înaintarea lucrărilor. Priviți imaginile! Așa arată o promisiune împlinită! Casa misionarului este ridicată la roșu și acoperită. Cornel a revenit în România, dar va continua să sprijine misiunea din Uganda de la distanță.

„Trebuie sa mulțumim totdeauna lui Dumnezeu pentru voi, fraților, cum se și cuvine, pentru că credința voastră merge mereu crescând, și dragostea fiecăruia din voi toți față de ceilalți se mărește tot mai mult.” (2Tes.1:3)