Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Ai o firmă? Știai că ne poți ajuta, fără să te coste nimic? » Trăiește Crăciunul Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a V-a, 2019 » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » Turneu SPERANȚA | Canada & USA - noiembrie 2019 » Turneu „RAZE DE LUMINĂ” - SUA | 1 septembrie - 13 octombrie 2019 » Când conștiința tace | Turneu România 2019

JURNAL MISIONAR LUNAR - UGANDA
 
Ianuarie 2017
Încă din toamna anului trecut au existat numeroase discuții inițiate cu diferite persoane care și-au exprimat dorința de a merge ca misionari în Uganda în anul 2017. Astfel, anul 2016 s-a încheiat cu planificarea a trei călătorii misionare în această țară. Prima plecare în Uganda din acest an a fost în data de 25 Ianuarie, când un grup de 5 persoane au ales să plece în Uganda pentru a-L sluji pe Dumnezeu și pentru a ajuta la dezvoltarea activităților misionare. Din această echipă misionară au făcut parte: Magda Tabita, Magda Firuța, Magda Beniamin, Matiș Iudita și Hrișcă Dumitru. În Uganda echipa s-a întâlnit cu familia Rusu David și Emanuela din Austria care erau deja acolo din 3 Ianuarie și care s-au implicat în dezvoltarea punctului medical, Emanuela fiind asistentă medicală. David a ajutat muncitorii în lucrările de construcție, el având experință în acest domeniu.

După prima lună de zile a acestui an, Daniel Mureșan mărturisea următoarele:
”Am început anul împreună cu prietenul și fratele meu Răducu Emil. Am fost binecuvântat să îl am acolo. E un băiat bun și mi-ar plăcea să mai vină. El s-a ocupat de greșia bisericii și de reparatul multor unelte sau mașinării. După el a urmat familia Rusu din Austria. Când au venit s-au și apucat de treabă. I-au învățat pe oameni să semene grădina și să se gospodărească. David este priceput și în domeniul construcțiilor și el ne-a dat o mână de ajutor la construcția casei de găzduire pentru misionari. Ema fiind asistentă medicală s-a ocupat de tratarea și îngrijirea bolnavilor. Cum a ajuns echipa din România, a și intrat în acțiune.  Au și început consultațiile și tratamentele pentru cei bolnavi. Hrișcă Dumitru ne ajută la construcția școlii.

În ce privește construcțiile, primul nivel al orfelinatului este construit și se poate pune placa. La școală, săptămâna aceasta se va turna placa. Cu construcția bucătăriei vom ajunge tot săptămâna aceasta la centură. Construcția casei pentru misionari a fost finalizată și acoperită, iar acum urmează să începem munca în interior. Săptămâna trecută am zugrăvit cu lavabilă în interiorul bisericii, iar acum așteptăm băncile. Cu muncitorii care lucrează în construcții avem un moment de rugăciune atunci când sosesc la muncă și când pleacă acasă. Unii dintre ei au început să își construiască deja case din cărămidă, renuntând la cele din pământ.
La biserică în fiecare dimineață avem rugăciune de la 6:30-7:30. Duminica programul este de la 09:00 până la 13:00. De când s-a deschis biserica în fiecare duminică vine o persoană nouă. Deja sunt 70 de oameni care vin regulat și 100 de copii. Cu ajutorul Domnului în data de 12 Februarie vom avea și un botez la care vor participa 18 persoane. Cei care s-au botezat deja sunt o mărturie în sat și mulți vor să ajungă să ne viziteze!”  - Daniel Mureșan, misionar în Uganda.

    Privind în urmă, nu putem spune altceva decât că "Mari și minunate sunt lucrările Tale, Doamne Dumnezeule atotputernice! Drepte și adevărate sunt căile Tale, Împarate al neamurilor!” (Apoc.15:3).
Totodată suntem mulțumitori și recunoscători acelora care au făcut un sacrificiu pentru proiectele misionare din Uganda, rugându-se pentru această lucrare și dăruind din resursele lor!
Dumnezeu să vă însoțească în toate!