Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Ai o firmă? Știai că ne poți ajuta, fără să te coste nimic? » Trăiește Crăciunul Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a V-a, 2019 » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » Turneu SPERANȚA | Canada & USA - noiembrie 2019 » Turneu „RAZE DE LUMINĂ” - SUA | 1 septembrie - 13 octombrie 2019 » Când conștiința tace | Turneu România 2019


Speranță vie pentru UGANDA!
 
În luna August 2016, Misiunea Speranța a organizat două plecări în Uganda. Prima a avut loc în data de 3 August când 9 tineri și anume Adela Magda, Daniel Șerban, Tabita Magda, Theea Mureșan, Iudita Matiș, Lucian Marin, Victoria Ani, Carmen Agăvriloae și David Rusu au ales să călătorească spre Uganda cu dorința de a sluji oamenii din tribul Batwa și de a fi alături de misionarul Daniel Mureșan oferind o mână de ajutor lucrării misionare din satul Rubuguri, satul Kisoro, orașul Kabale și alte împrejurimi.

A doua plecare în Uganda a avut loc în data de 15 August, când alte cinci persoane au ales să slujească comunitățile nevoiașe din această țară. Radu Almășan, Roman Adrian, Ștefan Ungurean, Lidia Jarda și Ligia Jarda s-au reunit cu echipa deja aflată în Uganda continuând împreună munca din mijlocul tribului Batwa și a celorlalte comunități.

Misionarii au dus dulciuri, medicamente, alimente și multe alte lucruri pentru a reda zâmbetul celor apăsați de lipsuri și pentru a le arăta că Domnul Isus este Cel care îi motivează să fie acolo, alături de ei. De asemenea, ei se implică în lucrările de construcție ale campusului misionar „Rubuguri Hope Mission Campus” din satul Rubuguri, ajutând echipa locală de muncitori să poată înainta cu lucrările.
Echipa misionară s-a implicat totodată și în oferirea de asistență medicală primară pentru oamenii din satul Rubuguri și Kisoro. Oamenii și copiii din aceste sate nu beneficiază de nici un control medical, mulți dintre ei fiind nevoiți să îndure durerile. Astfel, fetele cu studii de specialitate au trebuit să facă față unui număr mare de pacienți în fiecare zi.

Pe lângă munca de zi cu zi de la campusul misionar din Rubuguri, echipa își găsește timp pentru a-i sluji pe oamenii de acolo și în alte moduri. Misionarii i-au ajutat pe copii să se spele pe mâini, pe față și să își curețe urechile, cei mai mulți dintre copii nefiind obișnuiți și neștiind cum trebuie să se îngrijească.

Cei care au răspuns invitației Misiunii Speranța de a merge în misiune, trăiesc o experiență extraordinară în Uganda prin faptul că vin dintr-o Europă care respinge mesajul Evangheliei și întâlnesc în Uganda oameni care tânjesc după dragoste, speranță și vindecare în Hristos. Cuvintele lor cu siguranță nu ar putea descrie ce impact are această călătorie misionară asupra vieții lor spirituale, dar fețele lor luminoase reflectă cel mai bine bucuria pe care le-o aduce acest timp de slujire în mijlocul copiilor, femeilor și bărbaților din tribul Batwa. Un timp special, în urma căruia binecuvântați sunt deopotrivă cei care oferă și cei care primesc.