Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Ai o firmă? Știai că ne poți ajuta, fără să te coste nimic? » Trăiește Crăciunul Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a V-a, 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Turneu SPERANȚA | Canada & USA - noiembrie 2019 » Turneu „RAZE DE LUMINĂ” - SUA | 1 septembrie - 13 octombrie 2019 » Când conștiința tace | Turneu România 2019

 
Oamenii din tribul batwa sunt o mărturie a modului în care Dumnezeu lucrează în Uganda! Prin prezența în mijlocul lor, Misiunea Speranța și-a propus să fie o binecuvântare. Ca să fii însă o binecuvântare pentru aceste comunități, trebuie să ajungi să le cunoști lipsurile, problemele și condițiile de viață. Și pentru a le cunoaște trebuie să trăiești printre ei. De aceea dorința lui Daniel Mureșan de a se implica în misiune pe termen lung vine în întâmpinarea nevoii Misiunii Speranța de a avea pe teren un reprezentant dedicat lucrării de răspândire a dragostei lui Dumnezeu.

Misiunea Speranța mulțumește tuturor celor care au ales să facă o donație pentru Africa, contribuind astfel la continuarea și dezvoltarea proiectelor de construcție case! Sunt încă atât de multe de făcut pentru acești oameni lipsiți de orice posibilitate, și împreună putem face lucruri mari pentru Dumnezeu!  Împreună putem oferi unor sărmani prilejul de a se bucura de hrană, de îmbrăcăminte, de încălțăminte și chiar de un adăpost solid! Împreună le putem câștiga sufletele pentru cer!

Și TU poți face parte din echipa Misiunii Speranța! Fiind aproape de cei în nevoi, simțind cu necazul lor arătăm că ne pasă și astfel răspândim dragostea lui Dumnezeu. Dacă încă nu faci parte din echipă, nu e târziu.

 
  DONEAZĂ PRIN BANCĂ      DONEAZĂ PRIN PayU      DONEAZĂ PRIN PayPal  

Alege să fii mâna care hrănește... mâna care îmbracă... mâna care încalță... mâna care zidește!

Te poți alătura Misiunii Speranța oricând printr-o donație, printr-o rugăciune!
Dumnezeu să te binecuvânteze! Dumnezeu să binecuvânteze Uganda!