Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Dani Mureșan se întoarce în Uganda!

 Implicarea misionarului Dani Mureșan în proiectele desfășurate de Misiunea Speranța în  Uganda reprezintă un real ajutor pentru înaintarea lucrării.

 Nu e ușor să te desprinzi de modul de viață obișnuit, dar când Dumnezeu te cheamă și vrei  să-I împlinești voia, atunci tot El îți netezește calea.

 În această noapte Dani va porni la drum pentru a se întoarce în Uganda, acolo unde va  continua să lucreze pentru îmbunătățirea vieții celor din Tribul Batwa și pentru a câștiga  suflete pentru Hristos.

 Să-l amintim în rugăciunile nostre, ca Dumnezeu să îl păzească în călătorie și să îl  însoțească în lucrare!