Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Misiunea Speranța în Kenya

Călătoria misionară făcută de echipa Misiunii Speranța în Africa a inclus și acțiuni de ajutorare care s-au desfășurat în mijlocul tribului din zona Maasai Mara. Au fost oferite alimente și dulciuri, spre bucuria băștinașilor și a copiilor.

Ne-am bucura să putem fi o binecuvântare și un motiv de bucurie pentru semenii noștri!
 

Kisoro - Uganda

Kisoro …. O regiune din Uganda care pare uitată de lume, departe de civilizație, în care timpul are alt curs ... E greu să ne imaginăm cum acești oameni pot trăi în condițiile surprinse în fotografii. Echipa Misiunii Speranța i-a vizitat pentru a le duce ajutoare constând în alimente și dulciuri, iar bucuria din ochii lor înlocuiește orice cuvânt de mulțumire.

Vă prezentăm câteva dintre imaginile care descriu comunitatea din Kisoro, Uganda.
 
„Feeding hands” Rubuguri

„… dacă vei da mâncarea ta celui flămând, dacă vei sătura sufletul lipsit, atunci lumina ta va răsări peste întunecime și întunericul tău va fi ca ziua în amiaza mare!” (Isaia 58:10)

Programul „Feeding hands” s-a născut din dorința de a le oferi celor flămânzi din tribul Batwa o masă caldă, vizând persoanele cu dizabilități, văduve, copiii din familiile sărace. În cursul zilei de sâmbătă echipa aflată în Africa a organizat această masă în Rubuguri.

Sărbătoarea a început cu un serviciu divin de închinare desfășurat în biserică, urmat de prânzul la care au participat aproximativ 1500 de persoane. Copiilor care au participat li s-au împărțit pachețele ce conțineau dulciuri, sucuri și biscuiți.

A fost o bucurie să putem putem sluji, ca echipă, acestor oameni, oferindu-le pe lângă hrana pentru trup și hrană pentru suflet. Dumnezeu să îi ajute ca sămânța semănată să aducă roadă în viețile lor!
 
Ajutorare Trib Masai
 
   

Scoala - Kabale
 
   

Rift Valey, zona Narok - Masai Mara
 
     

Uganda - Calatorie misionara februarie 2016
 
Misiunea Speranța va începe anul în misiune, în Uganda. În acest sens am stabilit intervalul în care se vor desfășura primele două sesiuni misionare în mijlocul tribului Batwa, Uganda. Prima se va derula pe parcursul unei luni de zile, între 5 februarie și 7 martie, iar cea de-a doua va fi pe termen scurt și va avea loc între 23 februarie și 7 martie, incluzând și Kenya.

Dacă doriți să contribuiți la realizarea proiectelor de construcție a unui orfelinat, a unei clinici medicale și a unei școli în mijlocul tribului Batwa, acum veți avea posibilitatea să vă implicați. Căutăm oameni care să aibă disponibilitatea de a munci fizic și de a petrece minim 30 de zile în Uganda alături de misionarul nostru Dani Mureșan, care se află deja acolo. Dacă sunteți un om harnic și credeți că puteți da o mână de ajutor în construcții, la bucătărie sau să oferiți asistență medicală ne puteți contacta pentru detalii.

Pentru cei care nu aveți așa mult timp, dar doriți să experimentați ce înseamnă misiunea externă, facem înscrieri și pentru o perioadă mai scurtă, începând din 23 februarie până pe 7 martie.

Dacă v-am trezit interesul pentru o altfel de slujire, scrieți-ne pe speranta@speranta.ro pentru a obține mai multe detalii!