Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Daniel Mureșan - Un an de slujire în UGANDA
 
Daniel Mureşan a împlinit un an de când s-a pus la dispoziţia Domnului pentru lucrarea Sa din Uganda! Un an în care Dumnezeu a purtat de grijă. Un an în care multe vieți au fost schimbate. Daniel Mureșan și toți cei care au slujit în Uganda în acest an, fie ca parte din echipele care au plecat spre Rubuguri, fie contribuind cu donaţii la creşterea lucrării, nu pot spune altceva decât: „Mari și minunate sunt lucrările Tale, Doamne!”

Lucrarea continuă! Mulţi ani înainte ca misionar, Dani Mureşan, slujindu-L pe Domnul cu aceeaşi dedicare şi credincioşie, motivându-i pe alţii să îşi deschidă inima pentru ca lucrarea aceasta să poată continua!