Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Gabriel Gorcea

ggorcea-small.jpg- vicepresedinte MISIUNEA SPERANTA Romania
- presedinte MISIUNEA SPERANTA Canada

Gabriel Gorcea reprezinta in momentul de fata unul din principalii promotori ai lucrarii desfasurate prin MISIUNEA SPERANTA. S-a remarcat intotdeauna alaturi de Marius Gorcea in proiectele care au marcat cei peste 10 ani de activitate. Alaturi de Marius, a pus bazele formatiei SPERANTA – care a devenit in timp cel mai popular si longeviv grup din muzica crestina romaneasca. Prin zeci de actiuni cu caracter misionar si social, a pus bazele MISIUNII SPERANTA – o organizatie dinamica si implicata in spectrul bisericilor evanghelice romane din Romania sau diaspora. De asemenea, Gabriel Gorcea a avut un rol aparte in fondarea studioului SPERANTA. Nu de putine ori, cand studioul s-a confruntat cu situatii critice, el a fost cel care a oferit sprijin astfel incat sa fie produse in continuare noile albume muzicale.

O mare parte din aranjamentele instrumentale ale formatiei SPERANTA au fost realizate de Gabriel Gorcea, de asemenea, o mare parte din textele si compozitiile grupului ii apartin. In prezent locuieste in Kitchener, Canada - alaturi de sotia sa, Genoveva Gorcea. De multi ani ocupa functia de presedinte al Misiunii Speranta din Canada. Derularea turneelor misionare din Romania a fost posibila si datorita medierii in cadrul bisericilor romane evanghelice din Canada. Gabriel Gorcea s-a implicat frecvent in strangerea de fonduri pentru turneele misionare sau pentru actiunile de ajutorare din Romania si Republica Moldova. Cei care fac parte din bisericile evanghelice din Canada si doresc sa se implice in misiunea din Romania, sunt invitati sa ia legatura cu Gabriel Gorcea prin e-mail la adresa speranta@speranta.ro

In vara anului trecut, Gabriel Gorcea a fost implicat in coordonarea echipei misionare – care s-a ridicat la aproximativ 70 de persoane. Tineri sositi din Australia, Canada si USA au oferit un extraordinar sprijin in derularea programelor. De asemenea, Gabriel Gorcea a reusit sa mobilizeze multe biserici in vederea sustinerii financiare a turneului din vara. Pentru acest an, Gabriel Gorcea pregateste un turneu in bisericile romane din Europa – in scopul strangerii de fonduri pentru evenimentul misionar din 2005.