Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg

Donatii
Doneaza acum »
» TRĂIEȘTE CRĂCIUNUL ALTFEL, Ediția a IV-a, 2018 » Donează acum » Direcționează 20% din impozitul pe profit al companiei către Asociația Misiunea Speranța » Alte modalități de donație » Turneu USA & CANADA | 18 NOIEMBRIE - 16 DECEMBRIE » România, Dumnezeu te iubește! | Turneu 2018 » Portofoliu proiecte Uganda

Grăbiți-vă! Au rămas câteva zile!

Până în 31 Decembrie mai puteți direcționa 20% din impozitul pe profit al companiei dumneavoastră pentru ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA.

ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANTA a căutat să fie alături de oameni și să se implice în mod practic în soluționarea celor mai acute nevoi - fie că erau de natură spirituală sau socială. În prezent organizația desfășoară proiecte misionare și sociale în țări precum: România, Uganda, Kenya, India, Indonezia, Cambodgia, Nepal, Sri Lanka.


Ce înseamnă redirecționarea a 20% din impozitul pe profit?


Ca și companie aveți posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit Asociației Misiunea Speranța, fără costuri sau cheltuieli suplimentare conform art. 21 (4) lit. p) al Codului Fiscal. Cheltuielile de sponsorizare se scad din impozitul pe profit datorat și achitat la stat. Deci, fondurile suportate pentru astfel de acțiuni diminuează ulterior și direct sumele ce trebuie achitate statului în contul impozitului pe profit. Limita stipulată în Codul fiscal este 5 la mie din cifra de afaceri și 20% din impozitul pe profit datorat.

Consultă AICI un scurt ghid fiscal și contabil în ce privește sponsorizarea!


De ce să vă implicați?

Implicarea dumneavoastră ne ajuta să avem în continuare un impact vizibil în viața oamenilor și copiilor săraci care beneficiază de proiectele noastre și astfel împreună vom putea să:

*Transmitem un mesaj care promovează principiile biblice, atât prin muzică cât și prin alte mijloace, pentru încurajarea sufletelor deznădajduite și pentru motivarea lor la a se apropia de Dumnezeu; 

*Îmbunătățim condițiile de viață ale oamenilor din țările defavorizate, facilitând accesul lor la hrană, adăpost, asistență medicală și educație; 

*Încurajăm și ajutăm comunitățile sărace să dezvolte singure modalităti prin care sa își asigure veniturile; 

*Creăm și dezvoltăm programe prin care copiii săraci să aibă acces la educație, oferind perspectiva unui viitor diferit.


Scrie-ne pe speranta@speranta.ro și cere un contract de sponsorizare!
DIRECȚIONEAZĂ UN PROCENT MIC, PENTRU O LUCRARE MARE! FII ALĂTURI DE OAMENI, PENTRU SUFLETELE LOR!