Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2017

Plati OnlineDonatii
Doneaza acum »
» România, Dumnezeu te iubește! | Turneu 2018 » Donează acum » Alte modalități de donație » Vremea trezirii | Turneu 2017 » Portofoliu proiecte Uganda

Turneul misionar anual 2018 - România

Turneul misionar anual 2018 - România

Misiunea Speranța organizează de 25 ani turneul anual de evanghelizare din România. Anul acesta, turneul se va desfășura sub genericul „România, Dumnezeu te iubește!” și se va derula în perioada 19 iunie - 6 iulie. Contribuie și TU cu o donație, investește în sufletele oamenilor!

Donez »

Misiune în Africa

Misiune în Africa

Încă din anul 2007, Misiunea Speranța a început să se implice în Africa dezvoltând proiecte de evanghelizare și ajutorare. În prezent avem în construcție: o biserică în mijlocul tribului Batwa, o școală creștina cu 40 de clase în Uganda, fântâni de apă în Etiopia, evanghelizare în mijlocul tribului Masai din Kenya. Pe lângă aceste proiecte ne implicăm în a oferi ajutor material localnicilor și copiilor. Dumnezeu să binecuvânteze Africa!

Donez »

Ajutorare - Romania

Ajutorare - Romania

Familii sărace, persoane fără venituri, familii cu mulți copii, oameni fără adăpost sigur sau oameni bolnavi se străduiesc zi de zi să își asigure pâinea, însă de cele mai multe ori sărăcia, lipsurile sau boala sunt mult prea puternice. Solicitările de ajutorare care ajung pe adresa Misiunii Speranța descriu situații dificile și grave cu care se confruntă mulți români.

Donez »

Radio Speranța

Radio Speranța

​Ne dorim ca Radio Speranța să ajungă un prieten bun, o voce de încredere și o sursă de încurajare pentru cât mai mulți ascultători. Vrem ca Adevărul să ajungă cât mai departe. Pentru aceasta însă avem nevoie de sprijinul tău. Radio Speranța este și postul tău de radio! Investește în dezvoltarea lui!

Donez »

Construcții de case în Uganda

Construcții de case în Uganda

Misiunea Speranța continuă proiectul de construcție de case pentru oamenii săraci, lipsiți de adăpost, care trăiesc în Tribul Batwa. Aceștia locuiesc în colibe din crengi și frunze și dorm pe pământ. Vă invităm să ne fiți alături în acest proiect pentru ca familiile să poată avea o locuință decentă.

Donez »

Construcții de biserici - India

Construcții de biserici - India

Din 2005, Misiunea Speranța, în parteneriat cu organizația Share in Asia, a dezvoltat o serie de proiecte sociale și misionare în India, printre care se află și construcția de biserici. Implicarea Misiunii Speranța a avut ca rezultat construirea a 35 biserici în India.

Donez »

Orfelinate - India

Orfelinate - India

Misiunea Speranța continuă să se implice în sponsorizarea copiilor aflați în orfelinate administrate de organizația creștină Share in Asia.

Donez »

Trăieşte Crăciunul Altfel - campanie cu suflet

Trăieşte Crăciunul Altfel - campanie cu suflet

Te invităm să fii parte din povestea fericită de Crăciun a uneia dintre familiile care vor beneficia de ajutor în cadrul campaniei cu suflet „Trăiește Crăciunul Altfel”.


Donez »

Centre de Văduve - India

Centre de Văduve - India

Centrele de văduve găzduiesc peste 200 de femei în vârstă, care au rămas fără familie și nu au nici un fel de venituri. Dacă nu ar beneficia de sprijinul comunității creștine, aceste văduve ar fi puse în situația să trăiască pe stradă.

Donez »

Ajutorare Leprozerie - India

Ajutorare Leprozerie - India

Lepra este o boală endemică frecvent întâlnită în regiunile inter-tropicale ale Asiei. Misiunea Speranța se implică în ajutorarea comunităților creștine de leproși. Leproșii care trăiesc în aceste colonii încearcă să trăiască o viață obișnuită.

Donez »

Ajutorare - Indonezia

Ajutorare - Indonezia

Localnicii triburilor indigene din insula Kalimantan traiesc în condiții foarte umile. Majoritatea nu au decât doua-trei rânduri de haine, dorm pe rogojine împletite din crengi de palmier și locuiesc în case foarte sărăcăcioase.

Donez »

Școli creștine - Indonezia

Școli creștine - Indonezia

Accesul copiilor indonezieni la educație este limitat din cauza condițiilor improprii de viață. Misiunea Speranța a inaugurat câteva școli primare în cadrul bisericilor creștine din Purasak, Paunga și Rancang.În aceste școli primesc educație peste 90 de copii. Învățătorii creștini ii învața pe copii să scrie, să citească, ii învață despre igiena, nutriție și, mai mult decât atât, despre viața cu Isus Hristos.

Donez »

Sponsorizare pastori/evanghelisti/misionari - India

Sponsorizare pastori/evanghelisti/misionari - India

Comunitățile creștine din India sunt extrem de sărace. Astfel, sute de evangheliști, misionari sau pastori slujesc fără a beneficia de vreun venit lunar din partea bisericii locale. Mulți dintre aceștia se află deseori în situația de a nu-și putea întreține familia.

Donez »