Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Ajutorare - Indonezia

Localnicii triburilor indigene din insula Kalimantan traiesc în condiții foarte umile. Majoritatea nu au decât doua-trei rânduri de haine, dorm pe rogojine împletite din crengi de palmier și locuiesc în case foarte sărăcăcioase. Neavând unde să lucreze, cultiva orez pentru a supraviețui și pentru a-și întreține familiile. Copiii sunt adesea nevoiți să meargă singuri în pădure în căutare de hrană.


donatepaypal_copy_copy.jpgDoresc sa donez (plata cu cardul):