Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Ajutorare Leprozerie - India

Lepra este o boală endemică frecvent întâlnită în regiunile inter-tropicale ale Asiei. Misiunea Speranța se implică în ajutorarea comunităților creștine de leproși. Leproșii care trăiesc în aceste colonii încearcă să trăiască o viața obișnuită.
Mulți și-au întemeiat familii și au copii. În cadrul coloniilor au fost construite și capele în care acești oameni se adună pentru un timp de laudă și rugăciune.donatepaypal_copy_copy.jpgDoresc sa donez (plata cu cardul):