Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Centre de Văduve - India

Centrele de văduve găzduiesc peste 200 de femei în vârstă, care au rămas fără familie și nu au nici un fel de venituri. Dacă nu ar beneficia de sprijinul comunității creștine, aceste văduve ar fi puse în situația să trăiască pe stradă.

În aceste centre, femeile rămase văduve beneficiază de asistență materială și spirituală, petrecându-și cea mai mare parte a timpului în post și rugăciune. Orice sprijin material este binevenit.

 


donatepaypal_copy_copy.jpgDoresc sa donez (plata cu cardul):