Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Construcții de case în Uganda

Misiunea Speranța se implică de mai mulți ani în proiecte de ajutorare care să producă acestor oameni nu doar o bucurie trecătoare, ci care să ducă la îmbunătățirea condițiilor de viață pe termen lung.

In acest sens, Misiunea Speranța continuă proiectul de construcție de case pentru oamenii săraci, lipsiți de adăpost, care trăiesc în Tribul Batwa.

Aceștia locuiesc în colibe din crengi și frunze și dorm pe pământ. Vă invităm să ne fiți alături în acest proiect pentru ca familiile să poată avea o locuință decentă.

 

Pentru a vedea proiectul in desfasurare cu casele care au fost deja construite accesați acest link.donatepaypal_copy_copy.jpgDoresc sa donez (plata cu cardul):