Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Construcții de biserici - India

Din 2005, Misiunea Speranța, în parteneriat cu organizatia Share in Asia, a dezvoltat o serie de proiecte sociale și misionare în India, printre care se află și construcția de biserici. Implicarea Misiunii Speranța a avut ca rezultat construirea a 35 biserici în India.

Exista multe regiuni în India, unde comunitățile creștine nu au resurse pentru construcția unei biserici, creștinii fiind nevoiți să se adune în colibe sărăcăcioase, improprii.


donatepaypal_copy_copy.jpgDoresc sa donez (plata cu cardul):