Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Misiune în Africa

Încă din anul 2007, Misiunea Speranța a început să se implice în Africa dezvoltând proiecte de evanghelizare și ajutorare. În prezent avem în construcție: o biserică în mijlocul tribului Batwa, o școală creștina cu 40 de clase în Uganda, fântâni de apă în Etiopia, evanghelizare în mijlocul tribului Masai din Kenya.

Pe lângă aceste proiecte ne implicăm în a oferi ajutor material localnicilor și copiilor. Dumnezeu să binecuvânteze Africa!


donatepaypal_copy_copy.jpgDoresc sa donez (plata cu cardul):