Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Orfelinate - India

Misiunea Speranța continuă să se implice în sponsorizarea copiilor aflați în orfelinate administrate de organizația creștină Share in Asia.
O parte dintre copiii gazduiți în aceste orfelinate provin din familii hinduse foarte sărace, în timp ce alții au ramas orfani în urma valurilor uriașe tsunami din 2004.
Implicându-te alaturi de noi, poți aduce și tu o rază de speranță în viața acestor copii.donatepaypal_copy_copy.jpgDoresc sa donez (plata cu cardul):