Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2017

Plati OnlineDonatii
Doneaza acum »
» România, Dumnezeu te iubește! | Turneu 2018 » Donează acum » Alte modalități de donație » Vremea trezirii | Turneu 2017 » Portofoliu proiecte Uganda

Școli creștine - Indonezia

Accesul copiilor indonezieni la educație este limitat din cauza condițiilor improprii de viață. Misiunea Speranța a inaugurat câteva școli primare în cadrul bisericilor creștine din Purasak, Paunga și Rancang.

În aceste școli primesc educație peste 90 de copii. Învățătorii creștini ii învața pe copii să scrie, să citească, ii învață despre igiena, nutriție și, mai mult decât atât, despre viața cu Isus Hristos.donatepaypal_copy_copy.jpgDoresc sa donez (plata cu cardul):