Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2017

Plati OnlineDonatii
Doneaza acum »
» România, Dumnezeu te iubește! | Turneu 2018 » Donează acum » Alte modalități de donație » Vremea trezirii | Turneu 2017 » Portofoliu proiecte Uganda

Trăieşte Crăciunul Altfel - campanie cu suflet

10 familii din țara noastră au nevoie de sprijinul nostru. Sunt familii cu venituri reduse, care trăiesc în condiţii grele. Sunt familii cu mulţi copii care duc lipsă de hrană, îmbrăcăminte și încălțăminte. Sunt oameni care din cauza problemelor de sănătate sau a zonei în care trăiesc nu pot avea un loc de muncă stabil. Aceste familii așteaptă o licărire de speranță pentru ziua de mâine, De Crăciun, vrem să scriem împreună cu tine poveşti cu final fericit. Alătură-te Misiunii Speranța în campania TRĂIEȘTE CRĂCIUNUL ALTFEL!


donatepaypal_copy_copy.jpgDoresc sa donez (plata cu cardul):