Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Trăieşte Crăciunul Altfel - campanie cu suflet

Ajunsă la cea de-a patra ediție, campania „Trăiește Crăciunul Altfel”, își propune ca an de an să coloreze cu iubire, bucurie și speranța sărbătorile celor care au nevoie de sprijinul semenilor. Printre beneficiari se află familii cu venituri reduse, care trăiesc în condiţii grele; familii cu mulţi copii care duc lipsă de hrană, îmbrăcăminte și încălțăminte; persoane cu probleme de sănătate, persoane singure și fără nici un ajutor. Sunt familii cărora le suntem aproape pe tot parcursul anului, familii pentru care un dar de sărbători nu înseamnă doar un pachet cu alimente și câțiva bănuți, ci mult mai mult... Înseamnă că Dumnezeu le poartă de grijă, înseamnă confirmarea faptului că mai există oameni cărora le pasă, că mai există speranță... Haideți să aducem în inimile acestora motive de mulțumire și de încredere în Dumnezeu! De Crăciun, scriem împreună cu tine poveşti cu final fericit. Alătură-te Misiunii Speranța în campania TRĂIEȘTE CRĂCIUNUL ALTFEL!


donatepaypal_copy_copy.jpgDoresc sa donez (plata cu cardul):