Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Turneul misionar anual 2019 - România

Misiunea Speranța organizează de 25 ani turneul anual de evanghelizare din România. Contribuie și TU cu o donație, investește în sufletele oamenilor!

În fiecare an peste 40,000 de români din țară, din Ucraina sau din Republica Moldova, sunt provocați să își schimbe viața prin mesajul transmis de cântecele Grupului Speranța și prin Cuvântul vestit de pastorilor care slujesc în cadrul turneului! Mulți dintre participanții la aceste programe de evanghelizare simt chemarea Domnului și aleg să facă cea mai importantă schimbare din viața lor, aceea de a trăi o viață pe placul Lui pentru a moșteni Împărăția Cerurilor!

Fiind un proiect amplu, cu multe nevoi, turneul anual necesită importante resurse logistice și financiare, de aceea orice donație este de dorit și binevenită! 

Contribuie și TU la extinderea Împărăției lui Dumnezeu!
Fii binecuvântat cu viață veșnică!


donatepaypal_copy_copy.jpgDoresc sa donez (plata cu cardul):