Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2017

Plati OnlineDonatii
Doneaza acum »
» România, Dumnezeu te iubește! | Turneu 2018 » Donează acum » Alte modalități de donație » Vremea trezirii | Turneu 2017 » Portofoliu proiecte Uganda

Luna Mai, Luna Speranței

Trăim vremuri în care valorile morale și spirituale ale societăţii, bisericii și familiei sunt pe punctul de a se prăbuși. Consecințele acestei realități triste sunt sufletele disperate, relațiile distruse, generațiile tot mai dezorientate.

Oare mai putem face ceva pentru sufletele de lângă noi? Mai putem zidi din nou speranţă în sufletele celor deznădăjduiţi? Mai putem iubi sufletele oamenilor?

Da! În astfel de vremuri suntem chemați să ne împotrivim păcatului și să promovăm în mod insistent neprihănirea, vorbindu-le oamenilor despre credința în Dumnezeu, despre dragostea Lui şi despre planul Său de mântuire prin jertfa Domnului Isus Hristos!

Înțelegând vremurile, Misiunea Speranța organizează anual turneul de evanghelizare, dorind ca tot mai mulți oameni să cunoască beneficiile dragostei Lui Dumnezeu în viaţa lor. În perioada 23 iunie - 9 iulie vom fi din nou în turneu în România, vestind bunătatea şi dragostea lui Dumnezeu faţă de omenire. Susţine cu o donaţie personală turneul anual de evanghelizare al Misiunii Speranţa! Împreună putem aduce un suflet mai aproape de Dumnezeu!