Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Despre Canada

In Canada activitatea misiunii a inceput in 1993, odata cu infiintarea Hope Mission of Christ.

Organizatia din Canada isi desfasoara activitatea in Kitchener, Ontario, avand un rol deosebit de important in derularea turneelor de misiune si a proiectelor de ajutorare, prin promovarea activitatilor misiunii in randul comunitatilor crestine din diaspora.

Aproximativ 200 000 de imigranti de origine romana locuiesc in Canada, din care in jur de 80 000 doar in provincia Ontario, 40 000 in Quebec, 27 000 in Alberta, 25 000 in British Columbia, iar 11 000 in Saskatchewan.


 
map-canada.gif