Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Turneu 2002
 
În cadrul turneului evanghelistic organizat în România în vara anului 2002 peste 25.000 de români au avut ocazia să asculte Evanghelia. Pentru derularea programelor misionare au fost închiriate 2 săli polivalente, 3 stadioane, 6 săli de cultură și un parc.

Traseul turneului a inclus aproape 4000 de kilometri iar pentru promovare s-au tipărit 6000 de afișe și peste 200.000 de invitații. Vorbitorul principal a fost pastorul Luigi Mițoi.