Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Turneu 2003  –  „Speranță pentru Mileniul III”
 
Turneul din anul 2003 a fost al zecelea turneu misionar organizat în România și a vizat 3 aspecte fundamentale. Primul dintre ele a fost motivarea credincioșilor să facă parte din lucrarea de misiune, implicându-se mai mult în slujirea lui Dumnezeu și a altora. Astfel, comunitățile de credincioși au fost îndemnate să își traseze o viziune orientată către seceriș (Ioan 4:35).

Un alt aspect elementar a fost implicarea a cât mai mulți membri din bisericile locale în acest proiect misionar, pentru ca ei să fie angajați activ într-o dinamică mărturie a credinței lor.
În cele din urmă, bisericile au fost încurajate să contribuie la sprijinirea lucrării de misiune sub o formă sau alta, pentru ca Evanghelia să poată fi răspândită.  

Sub genericul „Speranță pentru Mileniul III” turneul desfășurat în perioada 12 iulie – 10 august 2003 a inclus localitățile: Turda, Marghita, , Cluj-Napoca, Bistrița,  Baia Mare, Suceava, Iași, Bacău, Năvodari, Constanța, Câmpulung Muscel, Pitești, Giurgiu, Bocșa, Reșița, Timișoara, Arad, Oradea, Gligorești (județul Cluj) și Cuci (județul Mureș).
Prin mesajul biblic transmis, pastorul Luigi Mițoi a căutat să insufle în inimile românilor speranța și bucuria pe care numai credința în Isus Hristos o poate da.