Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !

Turneu 2017
darul_cel_mai_pretios.png
       

Inscriere Newsletter
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.roSubscribe »
Donatii
Doneaza acum »
» Vremea trezirii | Turneu 2017 » Doneaza acum ... » Alte modalitati de donatie » Portofoliu proiecte Uganda

Turneu 2006

Având ca  motto Ieremia 29:13: „Mă veți căuta și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima”, turneul  din anul 2006 s-a desfășurat sub genericul „Calea spre Cer”.  Derulat în intervalul 14 – 31 iulie 2006, turneul a inclus 12 localități din România, respectiv Cluj-Napoca, Zalău, Marghita, Sighetu Marmației, Piatra Neamț, Brașov, Craiova, Petroșani, Reșița, Lugoj, Timișoara, Curtici și localitatea Cernăuți din Ucraina.

S-au parcurs în total 4300 kilometri, convoiul misionar incluzând:
Mesajul biblic a fsot rostit predicatorii Petrică Huțuțui, Gabi Zăgrean și Dinu Bulzescu. Numărul participanților a fost de aproximativ 40.000 de persoane și peste 850 de persoane și-au manifestat în mod public decizia de a-L primi pe Isus Hristos în viața lor ca Domn și Mântuitor personal.