Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2017

Plati OnlineDonatii
Doneaza acum »
» România, Dumnezeu te iubește! | Turneu 2018 » Donează acum » Alte modalități de donație » Vremea trezirii | Turneu 2017 » Portofoliu proiecte Uganda

Turneu 2007

Turneul misionar 2007

Prin turneul misionar anual organizat in Romania, Misiunea Speranta s-a implicat inca o data pentru a le arata romanilor CALEA spre Dumnezeu, facandu-le cunoscut ADEVARUL care-i poate calauzi spre VIATA vesnica. Pentru al XIV-lea an consecutiv, Misiunea Speranta a proclamat vestea buna a Evangheliei, pentru mai mult de 40 de mii de romani. Prin cantecele si mesajele biblice prezentate, cei prezenti au fost confruntati cu propriile incertitudini, nevoi si cautari spirituale. In fata provocarii de a trai o viata transformata prin Isus Cristos, multi au fost cei care au ales sa se impace cu Dumnezeu. Turneul CALEA ADEVARUL si VIATA si-a propus sa risipeasca confuzia spirituala determinata de influenta unei societati instabile, mereu in schimbare. Oamenii au primit un mesaj clar si autentic menit sa le deschida noi orizonturi spirituale, astfel incat sa fie pregatiti in orice moment sa faca alegeri responsabile pentru viata lor.

Turneul din acest an a debutat in 13 iulie 2007 la Zalau si a inclus 14 orase din Romania, respectiv Zalau, Satu Mare, Sighetu Marmatiei, Baia Mare, Pitesti, Targoviste, Ploiesti, Bucuresti, Drobeta Turnu Severin, Caransebes, Lugoj, Deva, Hunedoara si Sibiu. Orasele Satu Mare, Bucuresti, Drobeta Turnu Severin, Deva si Hunedoara au fost pentru prima data incluse in programul misionar al MISIUNII SPERANTA. In Satu Mare si in Drobeta Turnu Severin s-a inregistrat cea mai mare prezenta a credinciosilor non-evanghelici.