Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

ARCALIA, Iulie 11, 2014 – Terenul de Sport

Pentru localnicii din satul Arcalia, din județul Bistrița Năsăud, organizarea unui eveniment creștin de o asemenea amploare a reprezentat cu adevărat un eveniment. Pentru ca programul să poată fi susținut în aer liber, locația aleasă a fost un teren de sport pe care s-a amplasat scena mobilă, precum și câteva rânduri de bănci pentru participanți, astfel încât să nu fie nevoiți să stea în picioare pe durata evanghelizării.

La puțin timp după ce Grupul Speranța a început să cânte, nori negri s-au adunat deasupra locației și a început să plouă. Fiindcă nu se așteptau să plouă mulți nu aveau umbrele la ei și au început să se ridice de pe bănci pentru a se adăposti de ploaie. Dând dovadă de o credință extraordinară, unul dintre pastorii prezenți la eveniment, Andrew Prakasam – India, a urcat la un moment dat pe scenă și s-a rugat ca Dumnezeu să oprească ploaia. În mod miraculos în timpul rugăciunii printre nori a început să răsară soarele și curcubeul s-a arătat în nori. Toți cei prezenți au fost impresionați de faptul că Dumnezeu și-a manifestat prezența în acel loc într-un mod atât de spectaculos.

Vorbindu-le despre ce înseamnă credința în Dumnezeu și cum poate credința să schimbe viața unui om, predicatorul a reușit să capteze atenția celor prezenți. În pofida vremii neprielnice pentru un eveniment în aer liber, totuși s-a înregistrat o participare de aproape 800 de persoane, mulți dintre cei prezenți venind și din localitățile învecinate. În urma evanghelizării de la Arcalia, 20 persoane au luat decizie pentru viața veșnică, iar pastorul bisericii locale ne-a informat ca dintre acestea 12 au fost deja botezate.

Copiii din Arcalia, într-un număr destul de mare – 240, s-au bucurat de asemenea de un program special în care au învățat despre un Dumnezeu minunat, care poate schimba lucrurile în favoarea celor ce se încred în El.