Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

BAIA MARE, Iulie 17, 2014 – Piața Millennium

Baia Mare este unul dintre orașele în care echipa Misiunii Speranța a văzut intervenția lui Dumnezeu într-un mod deosebit. Deși se aprobase ca programul de evanghelizare să aibă loc în piața centrală a orașului și toate demersurile pentru o bună desfășurare fuseseră făcute, cu numai două ore înainte de începerea evenimentului aparatura și luminile nu puteau fi conectate la sursa de energie electrică. În plus, furnizorul nu avea la dispoziție personalul necesar pentru a face conexiunea și alimentarea. A fost o problemă care trebuia rezolvată în timp util pentru ca cele peste 3500 de persoane adunate să poată auzi Evanghelia. Dumnezeu și-a apărat și de această dată lucrarea și, prin intervenția câtorva frați a fost găsită o persoană abilitată să ducă la îndeplinire această muncă.

Cei adunați s-au bucurat de imnurile înălțate spre slava lui Dumnezeu și zidirea sufletelor lor. Fiind o locație situată chiar în centru orașului Baia Mare, mulți dintre cei aflați în trecere s-au oprit pentru a asculta mesajul transmis prin cântare și predică. Am fost impresionați să vedem că și cei care erau la o terasă situată în apropiere s-au ridicat de pe scaune atunci când pastorul a înălțat rugăciunea de început.

 Prin mesajul rostit, pastorul Gabi Zăgrean i-a îndemnat pe cei prezenți să renunțe la a mai căuta împlinirea în lucrurile care sunt efemere și să investească în relația lor cu Dumnezeu.  Ajunși la convingerea că dincolo de ceea ce pare să le aducă fericirea în această viață există și o viață veșnică în care pot fi despărțite de Dumnezeu din cauza păcatului, aproximativ 50 de persoane  au decis să facă primul pas spre împăcarea cu Creatorul lor.
Și aici aproximativ 330 de copilași au avut posibilitatea de a se bucura de lecția biblică, jocurile, cântecelele și surprizele pregătite special pentru ei.