Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

BOCȘA, Iulie 14, 2014 – Stadion

Bocsa este un oraș situat în judetul Caraș-Severin, având un număr de aproximativ 16,000 de locuitori. Stadionul localității Bocșa din județul Caraș-Severin a fost arhiplin în seara evanghelizării. Toate cele 6000 de locuri ale stadionului au fost ocupate, iar multi au stat in picioare pana la final. Ceea ce i-a atras pe oameni într-un număr atât de mare, a fost cu siguranța nevoia de Dumenzeu și dorința de a primi eliberare de păcate.

Pe măsură ce cântecele Grupului Speranța transmiteau un mesaj de încurajare, chipurile oamenilor se luminau. Predicatorul a punctat faptul că există speranța și posibilitate de reabilitare pentru orice păcătos care-și dorește o viață schimbată. În timpul chemării la o viață sfințită, trăită în acord cu voia lui Dumnezeu, din mulțimea de oameni au început unul câte unul să se apropie de scenă unde pastorul Luigi Mițoi împreună cu alți pastori i-au încurajat și s-au rugat pentru decizia lor.
Nici aici copiii nu au fost lăsați deoparte și aproape 300 de copii au primit învățătură din Cuvânt, au jucat jocuri biblice și au primit surprize dulci.