Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

BOGEI, Iulie 16, 2014 – Teren (pășune)

A fost prima dată când Grupul Speranța a susținut un program de evanghelizare în localitatea Bogei, din județul Bihor. Fiind un sat micuț, cu doar 1200 de locuitori, nu dispune de spații sau parcuri unde să poată fi susținut un concert în aer liber. Prin urmare s-a hotărât amenajarea unui teren, unde localnicii își aduc de obicei animalele la păscut.  Cu mult timp înainte de ora începerii programului au început deja să apară grupuri de oameni. Pentru că în satul lor rar se organizeaza evenimente de acest fel, s-au adunat aproape 1000 de oameni de toate vârstele – copii, tineri și bătrâni. Unii dintre ei au venit din alte sate alăturate împreună cu alți prieteni, cunoștințe sau chiar rude care încă nu au cunoscut dragostea lui Dumnezeu.

Vremea însorită părea favorabilă evanghelizării în aer liber, însă după primul grupaj de cântece creștine nori negri au acoperit cerul și a început să plouă. Cei care nu aveau umbrele s-au ridicat de pe bănci și s-au adăpostit pe unde au putut. Ploaia însă nu a durat mult, soarele a răsărit printre nori și oamenii au revenit pe bănci.

Pastorul Gabi Zăgrean a vorbit depsre ploile de binecuvântări pe care Dumnezeu le poate trimite pentru sufletele noastre atunci când ascultăm de vocea Lui și renunțăm la viața de păcat pentru a-I sluji Lui. Le-a vorbit oamenilor despre calea care îi poate duce în cer, unde pot să petreacă o veșnicie cu Dumnezeu. Mesajul cântecelor și al predicii și-a croit drum spre inimile celor prezenți și Dumnezeu a făcut ca sămânța credinței să încolțească în inimile multora. Aproape 70 de persoane au răspuns chemării, ridicând mâinile pentru Dumnezeu și apoi venind în fața scenei unde pastorii și consilierii au stat de vorbă cu ei și s-au rugat pentru mântuirea lor.

Pe calea credinței au fost conduși și cei aproape 150 de copii care au luat parte la lecția biblică pregătită pe înțelesul lor. Programul copiilor s-a ținut în Biserica Penticostală din Bogei.