Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

FELDRU, August 17, 2014 – Baza Sportiva

Chiar dacă în cele două sate care fac parte din comuna Feldru reprezentanții Bisericii Ortodoxe le-au interzis enoriașilor să participe la evenimentul organizat de Misiunea Speranța, oamenii au venitr într-un număr semnificativ pe terenul special amenajat pentru eveniment.

Deși cu numai o oră înainte de începerea programului nori negri s-au adunat deasupra satului lăsând să cadă o ploaie deasă care părea să țină toată după-amiaza, după câteva zeci de minute soarele a apărut din nou pe cer iar oamenii au început să-și facă apariția. Cântările înălțate au pregătit inimile ascultătorilor pentru Cuvântul lui Dumnezeu care a fost semănat de pastorul Gabi Zăgrean, care i-a îndemnat pe cei prezenți să-și trăiască viața în deplină ascultare de Dumnezeu, având o relație personal cu El.

Cei care au decis să-și încredințeze viața în mâna Domnului, au fost invitați să vină în fața scenei iar pastorul a înălțat o rugăciune prin care a cerut puterea lui Dumnezeu pentru ca ei să poată rămână credincioși hotărârii luate.