Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

GÂLGĂU ALMAȘULUI, Iulie  20, 2014 – Grădina Zmeilor

Programul evanghelistic organizat în localitatea Gâlgău Almașului a reunit aproximativ 2000 de persoane într-un peisaj de poveste. Locația aleasă a fost un platou situat în Rezervația Grădina Zmeilor, un loc aflat pe un deal, de unde cântecele înălțate puteau răsuna până în satele din împrejurimi.

Oameni de toate vârstele, localnici sau provenind din localitățile învecinate au participat la concert. Cuvântul Domnului a fost prezentat de pastorul Gabi Zăgrean și fiecare dintre cei prezenți a fost îndemnat să trăiască o viață sfântă, în acord cu Biblia. Atinși de mesajul rostit și fiind conștienți de nevoia de mântuire, peste 25 de persoane făcut pași spre o nouă viață.

Participanții s-au bucurat de vremea bună și de peisajul minunat în care Dumnezeu a ales să le vorbească, fiecăruia potrivit cu nevoile lor spiritual. Programul special pregătit pentru copii s-a desfășurat în aer liber, peste 270 de copiii bucurându-se de părtășia avută.