Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

GIURGIU, Iulie 8, 2014 – Teatrul Tudor Vianu

Situat în sudul României, în județul cu același nume, Giurgiu este un oraș a cărui populație ajunge la 60,000 de locuitori. A fost pentru a șasea oară când Grupul Speranța susține un program de evanghelizare în această localitate. De această dată mesajul Evangheliei a fost prezentat de pastorul Luigi Mițoi, care i-a îndemnat pe oameni facă alegeri responsabile, să-l invite pe Dumnezeu în viața lor, pentru că doar prezența Lui poate da echilibru, stabilitate și o perspectivă diferită.

Sala Teatrului Tudor Vianu a fost arhiplină, numărul participanților ridicându-se la peste 600 de persoane. Lipsa aerului condiționat a făcut ca atmosfera din sală să fie greu de suportat, însa acest fapt nu i-a împiedicat pe oameni să rămână până la final. Mesajul pastorului a avut impact, în jur de 20 de oameni s-au desprins din mulțime și au venit în fața scenei, unde pastorii locali s-au rugat pentru ei.

Evanghelizarea copiilor s-a ținut într-o sală mică a Teatrului Tudor Vianu. În cadrul întâlnirii, aproximativ 140 de copii au învățat o lecție biblică ce a cuprins rugăciunea “Tatăl nostru“, un verset și un cântec.