Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

HAȚEG, Iulie 13, 2014 – Platoul Bisericii Penticostale Betel

Echipa misionară și-a continuat parcursul și duminică, 13 iulie, s-a aflat la Hațeg, un mic orășel din Transilvania, a cărui populație este de aproape 10,000 de locuitori. Evenimentul a avut loc pe platoul Bisericii Penticostale Betel care a fost amenajat special pentru a fi gazda acestui program de evanghelizare. Fiind duminică, programul a început cu o ora mai devreme decat de obicei, de la ora 17:00, iar locurile au fost ocupate în totalitate, mulți fiind nevoiți să asiste în picioare. Vremea caniculară i-a determinat pe unii să-și deschidă umbrele prentru a se proteja de căldura excesivă.

Duhul lui Dumnezeu a umplut locul încă de la rugăciunea de deschidere. Fiecare cântec a transmis un mesaj de încurajare, de chemare la pocăință și la o nouă viață. Cuvântul predicat a început să-i pună pe gânduri pe cei care nu erau familiarizați cu planul lui Dumnezeu pentru omenire. A fost o seară revelatoare pentru aproape 30 de persoane, care au simțit nevoia ca sa își dedice viața lui Dumnezeu.

Un număr impresionant de copii au umplut locurile din biserică, unde s-a ținut programul biblic destinat celor mici. Cei 400 de copii s-au rugat împreună rugăciunea ”Tatăl Nostru”, au învățat un cântecel și au memorat versetul de aur din Ioan 3:16 ”Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea că a dat pe Singurul Lui Fiu ca oricine crede în El să nu piară ci să aibă viața veșnică.”