Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

HUEDIN, Iulie 21, 2014 – Parcul Tineretului

Huedin este unul dintre cele 6 orașe din județul Cluj. Echipa de misiune a primit aprobare ca evenimentul să se desfășoare în Parcul Tineretului, locație ce oferă oricărui trecător un loc ideal pentru a face un popas într-o zi călduroasă e vară. Aproximativ 1500 de persoane, atât din Huedin, cât și din împrejurimi au participat la programul de evanghelizare.

Prin mesajul transmis, pastorul Luigi Mițoi a subliniat faptul că în cele mai dificile momente ale vieții, Dumnezeu este singurul care are puterea să intervină iar omul care are o relație cu El primește pace, bucurie, împlinire și siguranța unei veșnicii petrecute alături de Isus. Cuvântul lui Dumnezeu a mișcat inimile celor prezenți, iar un grup de persoane a îngenunchiat pentru a primi iertarea și șansa de a păși pe un nou drum, avându-L pe Isus Hristos ca îndrumător.

Locația destinată desfășurării activităților pentru cei mici a devenit neîncăpătoare pentru cei peste 100 de copii care s-au bucurat să ia parte la programul structurat pe înțelesul lor, presărat cu surprise musicale și dulciuri. Dumnezeu a lucrat în mod minunat și în acest oraș, fiind remarcată prezența oamenilor din diferite medii sociale, tineri provenind din orfelinate, oameni dizabilități fizice, fiecare având posibilitatea de a găsi în Cuvântul o mângâiere pentru sufletele lor.