Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

LUNCA ILVEI, Iulie 6, 2014 – Zona Centrala

Lunca Ilvei este o localitate rurală din județul Bistrița Năsăud, cu o populație de aproximativ 4000 de locuitori. Concertul a fost organizat și susținut într-un cort de mari dimensiuni care a fost amplasat în zona centrală a localității.  În interiorul cortului au fost montate banci, astfel încât persoanele care au ales să dea curs invitației la evanghelizare să poată ocupa un loc pe perioada programului.

Cu toate acestea, datorită numărului mare de participanți – în jur de 1000 de persoane, locurile asigurate nu au fost suficiente. Vremea rece și ploioasă nu i-a împiedicat pe oameni să iasă din casele lor, mulți dintre aceștia ajungând la cort cu mult timp înaintea orei de începere a concertului. După un scurt cuvânt de întâmpinare, printr-o rugăciune s-a chemat prezența lui Dumnezeu în acel loc și Grupul Speranța a dat tonul cântecelor de laudă și închinare pregătind inimile pentru predicarea Evangheliei.

Pastorul Bisericii Penticostale Maranata din Baia Mare, Gheorghe Mois, a predicat Cuvantul lui Dumnezeu, indemnându-i pe oameni să trăiască o viață plăcută Lui că să moștenească viața veșnică. Fiecare dintre cei prezenți a plecat acasă mai plin de speranță, de pace și de încredere.