Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

NUSFALAU, Iulie 12, 2014 – Stadion

Cu o populație de aproape 4000 de locuitori, localitatea Nușfalău este situată în vestul județului Sălaj. La Nușfalău, programul de evanghelizare a avut loc sâmbătă, la stadionul din localitate. Vremea caldă și frumoasă i-a scos pe localnici din casele lor și astfel un număr de aproape 2000 de persoane au luat parte la evanghelizare, bucurându-se de cântecele creștine interpretate de Grupul Speranța și echipa de instrumentiști.

Numărul de locuri a fost insuficient pentru participarea numeroasă, ocupându-se atât locurile din tribune, cât și locurile de pe bâncile aduse pentru a suplimenta numărul de locuri. Mulți dintre cei prezenți au venit din pură curiozitate, fiind pentru prima data la un concert creștin. Îndemnați prin mesajul Evangheliei să se apropie mai mult de Dumnezeu, oamenii nu au rămas indiferenți față de dragostea și oferta Sa de iertare. Pastorul Luigi Mițoi a vorbit despre un Dumnezeu care iubește și iartă pe orice om care Îl caută din toată inima. Într-o atmosferă specială de rugăciune, de chemare la o viață eternă, rând pe rând au ieșit în față oameni hotărâți să accepte oferta de mântuire a lui Dumnezeu. A fost o seară specială, în care oamenii prezenți au trait clipe spirituale pe care nu le vor uita curând.

Copiii, pe de altă parte, într-un număr de aproape 180, au petrecut un timp special de părtășie, învățând despre Dumnezeu și rugându-se pentru o viață trăită în ascultare de El pentru a ajunge în cer. La final li s-au împărțit mici daruri dulci și o broșură despre Isus.