Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

RÂMNICU VÂLCEA, Iulie 9, 2014 – Arenele Traian

La Râmnicu Vâlcea, un oraș a cărui populație ajunge la 90,000 de locuitori, evenimentul creștin a avut loc în aer liber, la Arenele Traian. În jur de 1500 de persoane au ocupat locurile din tribune, manifestând interes pentru un eveniment menit să promoveze valorile creștine prin muzică și cuvânt. Mulți dintre cei aflați în public au venit din curiozitate, participand pentru prima data la un concert de muzică creștină.

Impresionați de mesajul cântecelor, precum și de modul în care predicatorul le-a vorbit despre perspectiva vieții veșnice, 60 de oameni și-au deschis sufletele în fața sfințeniei lui Dumnezeu.
Programul s-a încheiat în acordurile muzicii interpretate de Grupul Speranța, în timp ce pastorii se rugau și discutau cu fiecare persoană care s-a hotărât să accepte iertarea lui Dumnezeu și să înceapă o nouă viață.

În paralel cu progamul evanghelistic, echipa misionară responsabilă de lucrarea cu copiii a desfășurat un program dedicat exclusiv celor mici. Programul a avut loc la Biserica Baptistă, situata in apropiere. Cei aproximativ 120 de copii prezenți s-au bucurat de jocuri biblice și au învățat lucruri noi despre Dumnezeu.