Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

SATU MARE, Iulie 10, 2014 – Stadionul Olimpia

Satu Mare este un oraș în care întotdeauna Evanghelia a găsit inimi deschise. Dorința oamenilor de a trăi o viață creștină autentică, de a pretrece un timp binecuvântat în prezența lui Dumnezeu, reiese din prezența numeroasă în tribunele Stadionului Olimpia, unde a avut loc programul susținut de Speranța. Chiar dacă evenimentul a avut loc în timpul săptămânii, peste 4000 de oameni și-au lăsat activitățile obișnuite pentru a participa la concert și a asculta un mesaj din partea lui Dumnezeu.

Mesajul pastorului Luigi Mițoi a pătruns în inimile celor prezenți și i-a provocat să-și reevalueze viața înaintea Creatorului, să se împace cu El prin acceptarea lui Isus Hristos ca Mântuitor personal.  Cu ochii în lacrimi, regretând o viață trăită departe de fața lui Dumnezeu, sau cu fețele luminate de bucuria întoarcerii la El, în jur de 30 de persoane au coborât din tribunele stadionului hotârâți să pășească pe un drum nou.

La Satu Mare, un număr impresionant de 400 de copii au participat la programul pregătit special pentru ei, timp în care s-au rugat, au învățat despre minunea înmulțirii pâinilor și au cântat spre lauda Domnului.