Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

SPERMEZEU, Iulie 15, 2014 – Teren de sport

Evenimentul din Spermezeu a fost organizat chiar la inițiativa primarului Sorin Hognogi, care ne-a invitat pentru a doua oară să susținem un program de promovare a principiilor creștine în comuna pe care o conduce. Deși initial întâlnirea era planificată să se desfășoare într-un peisaj rustic pe terenul de fotbal, s-a aprobat ca locație finala zona central din apropierea primăriei.

Mesajul din Scriptură a fost prezentat de această data de pastorul Gabi Zăgrean, pentru care a fost o bucurie să revină în locurile natale. Dacă la început pastorul Gabi Zăgrean era vizibil emoționat, amintindu-și de anii copilăriei și de oamenii deosebiți pe care i-a cunoscut în aceste locuri, în mesajul său către public a devenit vehement condamnând falsa religiozitate a românilor.

Vremea ploioasă a făcut ca numărul participanților să fie de doar 700 de persoane. Evanghelia a rezonat cu nevoile spirituale ale multora dintre cei aflați în public, însă doar câteva persoane au avut curajul să facă pași spre o nouă viață.

La programul celor mici au luat parte 120 de copii, în inimile lor fiind sădită și cu această ocazie dorința de a-L sluji pe Dumnezeu încă de la o vârstă inocentă.