Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

SUCEAVA, Iulie 22, 2014 – Stadionul Areni

Zona orașului Suceava se remarcă prin numărul mare de creștini care își conduc viața după Cuvântul lui Dumnezeu. Cu toate acestea, foarte multe persoane au nevoie să audă vestea bună a mântuirii.

Stadionul Areni s-a umplut cu mult înainte de a începe programul evanghelistic, peste 8000 de persoane fiind prezente la eveniment. S-a putut remarca faptul că mulți dintre cei care sunt deja pe calea mântuirii au venit însoțiți de prieteni, rude, colegi, dorind ca și aceștia să audă despre Dumnezeu.

Mesajul rostit de pastorul Gabi Zăgrean a avut ca punct de pornire „Pilda fiului risipitor” și a fost adresat la trei categorii de receptori: celor care nu au o relație cu Dumnezeu, celor care s-au îndepărtat de El și celor care sunt în biserică dar trăiesc având iluzia salvării. La final, predicatorul a lansat îndemnul ca fiecare să își facă o evaluare a vieții iar cei care au decis să își schimbe viața au fost invitați să arate asta printr-o ridicare a mâinii, iar predicatorul s-a rugat pentru ei.

Numărul copiilor care au participat la programul pregătit pentru ei a fost de de aproximativ 750. Echipa misionară a fost ajutată de voluntari locali care au contribuit la organizarea activităților pentru cei mici.