Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

TÂRGU LĂPUȘ, Iulie 19, 2014 – Stadion

Cu o pupulație de peste 11.700 de locuitori, Tg. Lăpuș este unul dintre cele 13 orașe din județul Maramureș. Tribunele stadionului au fost neîncăpătoare pentru cei peste 1300 de participanți care au venit să se bucure de părtașia în cântare și în Cuvânt. Chiar dacă soarele încălzea cu putere, bătrâni, tineri și copii au ales să petreacă 3 ore în prezența lui Dumnezeu.

Inspirat din textul biblic aflat în cartea Ioan, capitolul 5, mesajul pastorului Gabi Zăgrean a avut la bază paralela dintre ologul de la scăldătoarea Betezda și cei care au nevoie de vindecarea sufletelor lor. Indiferent de situația materială, de cât de neajutorată este o persoană, de problemele cu care aceasta se confruntă, Dumnezeu este atotputernic și El are soluții pentru fiecare circumstanță a vieții. Cei care au înțeles nevoia de mântuire pentru sufletele lor au ieșit în față cu dorința să își predea viața în slujba lui Dumnezeu.

La sfârșitul programului a fost făcută o rugăciune specială pentru cei bolnavi și au nevoie de vindecare. Pastorii s-au rugat pentru oamenii care au coborât din tribune, având credința că Dumnezeu poate să se atingă de trupurile lor și să le dea vindecare. În paralel cu programul pentru cei mari, s-a desfășurat și un program special la care au participat peste 170 de copii. Cântecele, lecția biblică, jocurile și surprizele pregătite pentru ei le-au adus bucuria pe chipuri.