Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

UCRAINA, Iulie 23, 24, 25, 2014

Turneul evanghelistic din anul 2014 a inclus și localitățile Noua Suliță, Hliboca și Cernăuți din Ucraina, unde în 23, 24 și 25 iulie au avut loc programe de evanghelizare. În fiecare dintre cele 3 localități numărul participanților a fost de aproximativ 1000 de persoane. Oamenii au manifestat interes pentru Cuvântul lui Dumnezeu, participând la program deși într-una din seri vremea a fost neprielnică și ploioasă.

Mesajul biblic și cântările au reprezentat o încurajare pentru creștinii adunați pe stadion, iar  cei care nu au o relație personală cu Dumnezeu au fost îndemnați să se împace cu El. Pentru ca toți cei prezenți să poată înțelege mesajul, acesta a fost rostit în limba ucraineană.
În fiecare dintre cele 3 localități au fost organizate și programe speciale pentru copii, acestea reunind sute de copiii care s-au bucurat de surprizele, cântecelele și lecția biblică.

 În timpul șederii în Ucraina echipa Misiunii a  putut simți apăsarea, neliniștea, durerea și teama oamenilor care trăiesc într-o țară afectată de război. Situația politică existentă a afectat și grupul de misiune, deoarece localnicii au blocat drumurile în semn de protest față de decizia autorităților de a recruta bărbații și a-i duce pe câmpul de luptă. Drept urmare s-au folosit rute ocolitoare pentru a putea merge dintr-o localitate în alta, iar la întoarcerea spre România a fost nevoie ca șoferul autocarului și al microbuzului să treacă autovehiculele noaptea, printr-o grădină situată paralel cu drumul blocat de către localnici.

Implicarea Misiunii Speranța în Ucraina a avut și un caracter umanitar. În cadul programelor evanghelistice au fost făcute colecte speciale destinate ajutorării familiilor creștine care trăiesc în zona de conflict și au suferit pierderi în urma confruntărilor. Unora le-au fost distruse casele, alții au pierdut persoane dragi din familie, cum este și cazul a 4 familii de credincioși. În timpul unei slujbe câțiva militari proruși au intrat în biserică și au luat ostatici 2 diaconi și 2 dintre fiii pastorului, pe care apoi i-au împușcat. Dumnezeu să mângâie familiile aceste familii și să le fie sprijin!


Cernauti 2014


Hilboca 2014


Noua Suliță 2014