Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

ULMENI, Iulie 18, 2014 – Teren de sport

Ulmeni este una dintre localitățile în care, datorită deschiderii și dorinței de colaborare a fraților, grupul Speranța a organizat pentru a treia oară un program evanghelistic. Adunați pe terenul de sport al orașului, peste 2000 de oameni s-au bucurat să poată asculta cântările de laudă și Cuvântul lui Dumnezeu predicat de pastorul Gabi Zăgrean.

Evenimentul organizat a reunit oameni de toate vârstele și categoriile sociale care se confruntă cu diferite probleme, unii marginalizați de societate, alții ajunși în pragul disperării, toți având nevoie de încurajare și de puterea lui Dumnezeu în viețile lor. Peste 30 de persoane au răspuns îndemnului de a păși spre o nouă viață, primind iertarea și pacea pe care numai Dumnezeu le poate oferi. 

Cuvântul a fost vestit și celor aproximativ 150 de copii care au avut parte de un program special desfășurat în sala de sport aflată în apropierea terenului. Cărticelele, premiile și dulciurile oferite au înseninat fețele celor mici.