Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%



Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Agnita, 22 Mai 2016

Fă-ți timp pentru Dumnezeu! 
"Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L câtă vreme este aproape." (Isa.55:6)
Acest mesaj a răsunat aseară, în Casa de Cultură din Agnita, în mijlocul a peste 400 de paticipanți care cu greu și-au găsit loc în sală, mulți rămânând în picioare pe tot parcursul concertului. Îndemnul făcut de pastorul Cristi Stan a ajuns la inima celor câteva persoane care nu au mai amânat clipa împăcării cu Dumnezeu și au luat decizia de a schimba ordinea priorităților în viața lor.

În finalul programului, Grupul Speranța a continuat să înalțe Numele Domnului, în timp ce consilierii s-au apropiat să se roage pentru cele 6 persoane care au răspuns chemării lui Dumnezeu.