Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Chișcău, 29 Mai 2016

Evanghelizarea de la Chișcău, județul Bihor, a avut loc aseară într-un cort imens, care însă nu a fost destul de încăpător pentru cei aproximativ 800 de oameni care a ales să vină la închinare alături de Grupul Speranța. Pentru a oferi locuri tuturor celor prezenți, au mai fost amplasate banci și în afara cortului, însă tot au fost oameni care au rămas în picioare. Cântările Grupului Speranța au abordat și de această dată o tematică adecvată unui astfel de eveniment, în care oamenii să asculte un mesaj de chemare la o viață sfântă, în armonie cu voia lui Dumnezeu.

Pastorul Dorel Coraș a vorbit răspicat despre judecata viitoare, explicându-le oamenilor că timpul potrivit pentru reconciliere cu Dumnezeu este timpul prezent. 15 persoane care s-au hotărât să nu ma amâne momentul împăcării cu Dumnezeu, au ieșit din mulțime și au venit în față, unde pastorul s-a rugat pentru sufletele lor.