Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Cluj-Napoca, 30 Mai 2016

Aseară, la Cluj Napoca, s-a încheiat și ultimul program de misiune din prima parte a turneului „Când se clatină temeliile”.
Grupul Speranța și Prietenii a lăudat pe Domnul prin cântare, iar pastorul Andrew Prakasam din India a vorbit despre lucrarea misionară la care l-a chemat Dumnezeu astfel încât tot mai mulți indieni să renunțe la zeii lor falși și să creadă că singurul care îi poate ierta de păcate este Isus Hristos Domnul!

Pastorul le-a vorbit clujenilor despre modul minunat în care Dumnezeu intervine în viața celor ce-și pun încrederea în El. Prezentând câteva mărturii concrete, Andrew Prakasam i-a încurajat pe oameni să se apropie de Dumnezeu și să se roage cu credință pentru situațiile dificile cu care se confruntă. În fața unui Dumnezeu atât de mare zidurile necredinței trebuie să se clatine și să cadă, lăsând loc liber credinței! În încheiere pastorul s-a rugat pentru cei ce au ieșit în față căutând ajutorul lui Dumnezeu!A fost o seară binecuvântată, în care prezența lui Dumnezeu s-a revărsat peste întreaga adunare de credincioși!
„Lăudaţi pe Domnul, chemaţi Numele Lui! Faceţi cunoscut printre popoare isprăvile Lui! Cântați, cântați în cinstea Lui! Vorbiţi despre toate minunile Lui! (Ps. 105:1,2)