Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Drăgășani, 19 Mai 2016

După Turceni şi Craiova, a fost rândul celor din Drăgăşani să se bucure de mesajul cântecelor creştine interpretate de Grupul Speranța, dar şi să fie provocaţi să asculte şi să creadă în Evanghelie.

Aproximativ 200 de persoane au participat la progam.  Aflat pentru prima data la Drăgăşani, pastorul Gabi Zagrean şi-a exprimat dorinţa de a reveni în Oltenia, pentru a le vorbi oamenilor despre un Dumnezeu care are în plan să le facă bine şi să le binecuvânteze viaţa! Făcând referire la cutremurele care ne pot zgudui sufleteşte - o boală, relaţii de familie distruse, moartea cuiva drag - pastorul a subliniat că în mijlocul celor mai dramatice momente din viaţă putem rămâne neclintiţi, fără teamă, doar dacă avem în inimă o credinţă puternică în Dumnezeu.

Cu acest mesaj au rămas în inimă cei care au ieşit în faţă dorind să-şi încredinţeze viitorul în mâna lui Dumnezeu!