Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Gura Văii, 25 Mai 2016

În Gura Văii, Arad, a fost încă o seară în care Dumnezeu s-a lăsat descoperit prin mesajul muzicii creştine şi predicarea Evangheliei.

Pastorul Gabi Zăgrean le-a vorbit celor aproximativ 200 de oameni prezenți despre adevăruri biblice simple, dar extraordinar de importante pentru aceia care doresc să moştenească viaţa veşnică. Le-a vorbit despre familie, dar şi despre divorţ... despre copiii abandonaţi, dar şi despre păcatul avortului... despre diferenţa dintre a avea o religie sau o relaţie cu Isus Hristos!

În final, pastorul a întrebat dacă este cineva acolo care are nevoie de Dumnezeu... Şi a fost! 18 persoane au ieşit dintre rânduri, vrând să se asigure că sufletul lor va vedea mântuirea lui Dumnezeu. Pastorul s-a rugat pentru ei, încurajându-i să îşi pună încrederea în Dumnezeu.